ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Σε απόσταση ασφαλείας από τον σύντροφό της -'Κάρφωνε' το ακροατήριο ο 22χρονος

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Σε απόσταση ασφαλείας από τον σύντροφό της -'Κάρφωνε' το ακροατήριο ο 22χρονος

Για πρώτη φορά οι τέσσερις συλληφθέντες για το διπλό φονικό του Στροβόλου, παρουσιάστηκαν μαζί στην ίδια δικαστική αίθουσα, όπου σκοπός ήταν η ανανέωση του διατάγματος κράτησής τους και η παραπομπή τους σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρχε κατά την διάρκεια της διαδικασίας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου την Παρασκευή (11/5) παρουσιάστηκαν μαζί όλοι οι συλληφθέντες της υπόθεσης του ειδεχθούς εγκλήματος του Στροβόλου.

Η στάση του καθενός, ήταν διαφορετική και υποδήλωνε αρκετά για τα συναισθήματά τους.

Ο πρώτος κατηγορούμενος της υπόθεσης, ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, ο οποίος θυμίζουμε ότι παραδέχθηκε σε γραπτή κατάθεσή του, την διάπραξη του φόνου του ζεύγους Χατζηγεωργίου και Σεργίου, ήταν ήρεμος στην αίθουσα του δικαστηρίου, σχεδόν ψυχρός και σαν να μην αντιλαμβανόταν πλήρως το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί… Να θυμίσουμε επίσης ότι ο Τζιωνής γύρισε την πλάτη του στους υπόλοιπους τρεις. 

Η δεύτερη κατηγορούμενη, η 21χρονη Σάρα Σιάμς, η οποία είναι η συμβία του 33χρονου, έφθασε στην αίθουσα βουρκωμένη, ενώ σε κάποια στιγμή, δάκρυσε μπροστά στον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Προσπαθούν να τοποθετήσουν την πελάτισσά μου στη σκηνή» - Καταγγελία δικηγόρου 21χρονης

Άξιο αναφοράς είναι ότι κρατούσε απόσταση από τον Τζιωνή, περίπου ένα μέτρο, ενώ έδειχνε και φοβισμένη. Οι υπόλοιποι στέκονταν σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Θυμίζουμε μάλιστα ότι, ο δικηγόρος της νεαρής, υποστήριξε ότι τίθεται θέμα ασφάλειας και σωματικής ακεραιότητας της πελάτισσάς του και ζήτησε όπως κρατηθεί σε διαφορετικό χώρο από τους υπόλοιπους.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι η 21χρονη σε κατάθεσή της διηγήθηκε ότι γνωρίστηκε με τον Τζιωνή στην Αγία Νάπα και έκαναν δεσμό, ωστόσο ο 33χρονος της, όπως η ίδια εξήγησε, άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά όταν άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών, όπως κοκαΐνη και άλλου είδους αμφεταμίνες.

Η 21χρονη ισχυρίστηκε ότι άρχισε να γίνεται επιθετικός και να την κακοποιεί σεξουαλικά και ψυχολογικά, αλλά αυτή φοβόταν να διακόψει τη σχέση τους.

Ο τρίτος στην σειρά κατηγορούμενος, ο 23χρονος Λευτέρης Σολωμού – ετεροθαλής αδελφός του 33χρονου – είχε συνεχώς σκυμμένο το κεφάλι του, ενώ ήταν ευδιάκριτη η αμηχανία και η αγωνία του.

Τέλος, ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν το πρόσωπο που εισήλθε στην οικία του ζεύγους μετά τον 33χρονο και αντίκρισε τα άψυχα σώματα των Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου, ήταν μεν αμήχανος, αλλά η στάση του μπορεί να χαρακτηριστεί και ως παράξενη, αφού κοιτούσε συνεχώς και επίμονα προς το ακροατήριο, ενώ όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, συνομίλησε και με γυναίκα που βρισκόταν στην αίθουσα.

Να σημειωθεί ότι, μετά από απόφαση του δικαστηρίου, οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγούνται σε απευθείας δίκη στις 13 Ιουνίου 2018.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

Νίκι Μινάζ: Η συναυλία της στο Άμστερνταμ ακυρώθηκε μετά τη σύλληψή της για ναρκωτικά



ΠτΔ: Εξήρε τον ρόλο ομογενειακών οργανώσεων για αγώνες για Κύπρο

ΠτΔ: Εξήρε τον ρόλο ομογενειακών οργανώσεων για αγώνες για Κύπρο

Τον ρόλο των ομογενειακών οργανώσεων στην υπεράσπιση των εθνικών διεκδικήσεων και στους αγώνες για την Κύπρο και τον Ελληνισμό εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του κατά την τελετή απονομής του Φειδιππίδειου Βραβείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top