Τρυφερά ενσταντανέ για Δώρο και Αθηνά σε παραλία της Λάρνακας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τρυφερά ενσταντανέ για Δώρο και Αθηνά σε παραλία της Λάρνακας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο φωτογραφικός φακός 'τσάκωσε' τον Δώρο και την Αθηνά με μαγιό σε παραλία της Λάρνακας. 

Το περιοδικό ''OK'' που κυκλοφορεί την ερχόμενη Κυριακή, 13/5, φιλοξενεί στο εξώφυλλό του το ερωτευμένο ζευγάρι που κυριολεκτικά ξεπήδησε από το reality αγάπης "Power of Love".

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου βρέθηκαν σε παραλία της Κύπρου, και συγκεκριμένα της Λάρνακας, όπου δεν κατάφεραν να κρύψουν τον έρωτά τους.

Ο φωτογραφικός φακός του ''OK'' τους τσάκωσε σε τρυφερά ενσταντανέ με μαγιό κι εμείς εντυπωσιαστήκαμε από τα καλλίγραμμα σώματα του ζεύγους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE