Ο Γιοχάνες Χαν θα είναι ο απεσταλμένος της Φον ντερ Λάιεν στην Κύπρο
Τον διορισμό του Γιοχάνες Χαν ως ειδικού απεσταλμένου της Προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για θέματα Κυπριακού, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Νεότερη ενημέρωση 18:30 μ.μ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν άντεξε η καρδούλα του 10χρονου αγοριού
Αρχικά μεταδόθηκε λανθασμένη πληροφόρηση προς την Αστυνομία, ότι ο ανήλικος είχε αποβιώσει κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο στη Λευκωσία με τέσσερις αστυνομικές πηγές να επιβεβαιώνουν την τραγκή είδηση, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με νεότερη επίσημη ενημέρωση που έγινε στο ThemaOnline.
O ανήλικος που φοιτά σε δημοτικό σχολείο της παραλιακής πόλης τραυματίστηκε εν ώρα σχολείου και γύρω στις 11:00 (11/05) μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.
Το παιδί φέρεται να εξετάστηκε και κατόπιν τούτου να πήρε εξιτήριο. Περίπου δυο ώρες αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και διευθετήθηκε η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις