ΑΘΗΝΑ: Από πολλαπλές μαχαιριές ο θάνατος της γυναίκας που σκότωσε ο γιος της

ΑΘΗΝΑ: Από πολλαπλές μαχαιριές ο θάνατος της γυναίκας που σκότωσε ο γιος της

Από πολλαπλές μαχαιριές επήλθε ο θάνατος της 64χρονης στη Νέα Σμύρνη που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του ίδιου του παιδιού της, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΆΡΘΡΟ: Σκότωσε τη μητέρα του και καθόταν δίπλα στο πτώμα της επί τρεις ημέρες

Η ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε το βράδυ της Πέμπτης 10/5 όταν ένοικοι της πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωνίας 11, ενημέρωσαν την αστυνομία για την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα όπου διέμεναν η άτυχη γυναίκα με τον 38χρονο γιο της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι, επειδή η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη, κάλεσαν κλειδαρά. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν νεκρή την 64χρονη και δίπλα της τον γιο της ο οποίος δεν αντέδρασε όταν είδε τους αστυνομικούς.

«Εγώ την σκότωσα, πριν από τρεις ημέρες», τους είπε απλώς. Ο δράστης πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα   

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα  

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, μιλώντας στο sigma, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», τόνισε τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν αναφορικά με τα έκτροπα που συνέβησαν το Πάσχα σε ολόκληρη την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE