Ντέρμπι Πέδρο-Τζαΐλσον και… ΑΠΟΕΛίστες!

Ντέρμπι Πέδρο-Τζαΐλσον και… ΑΠΟΕΛίστες!

Μέσα από τις ψήφους των παικτών για τα βραβεία του ΠΑΣΠ ξεχώρισε και αυτό.

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ δεν επέλεξαν τον MVP της σεζόν, Ζοάο Πέδρο στην ενδεκάδα αλλά τον Τζαΐλσον Αραούχο της Ομόνοιας με διαφορά μιας ψήφου!

 

Από τους 11 ποδοσφαιριστές που βραβεύθηκαν στην κορυφαία ενδεκάδα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ είχαν επιλέξει στη δική τους ενδεκάδα τους 9! Η μόνη διαφορά ήταν στη θέση του Ebecilio – που δεν είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν – επέλεξαν Ruben Rayos και στη θέση του Joao Pedro με την ελάχιστη διαφορά μόλις 1 ψήφου επιλέχθηκε ο Jailson Araujo. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE