Η ομάδα όπου ξεκινά την προπονητική του καριέρα ο πρώην Ελλαδίτης παίκτης Κυπριακών ομάδων – PIC

Η ομάδα όπου ξεκινά την προπονητική του καριέρα ο πρώην Ελλαδίτης παίκτης Κυπριακών ομάδων – PIC

Ο πρώην παίκτης της Ανόρθωσης και της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Κώστας Κιάσσος, αποφάσισε να ακολουθήσει το ζόρικο επάγγελμα του προπονητή!

Μάλιστα, θα αρχίσει την προπονητική του καριέρα από… χαμηλά και πιο συγκεκριμένα, από την ομάδα Μυλοπόταμο, όπου θα αποκτήσει τις πρώτες του εμπειρίες στους πάγκους.

Ο έμπειρος Χανιώτης μέσος ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στους «κυανοκίτρινους», αποτελεί τον αντικαταστάτη του Γιώργου Κόλτζου, με τον στόχο της ομάδας να μην είναι άλλος από την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή της στην Γ΄Εθνική, μετά τον φετινό της υποβιβασμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας (σσ. Α.Ε. Μυλοποτάμου) για τη νέα σεζόν αναλαμβάνει ο Κώστας Κιάσσος.

Η ομάδα μας ανακοινώνει την πρόσληψη του Κώστα Κιάσσου στην τεχνική ηγεσία.

Ο πολύπειρος Κώστας Κιάσσος που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την φανέλα της ομάδας μας, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αναλαμβάνει χρέη προπονητή ξεκινώντας έτσι την προπονητική του καριέρα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE