Πληρώθηκαν όλοι οι παίκτες – Το κανόνισε ο πρόεδρος

Πληρώθηκαν όλοι οι παίκτες – Το κανόνισε ο πρόεδρος

Όπως όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος, έτσι και η Δόξα αυτό το Σαββατοκυριάκο θα δώσει τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και ακολούθως ως επί το πλείστων οι ποδοσφαιριστές της θα φύγουν για διακοπές.

Φυσικά η είδηση δεν είναι ότι οι ποδοσφαιριστές της Προσφυγικής ομάδας θα φύγουν για διακοπές αλλά το γεγονός ότι δεν θα αποχωρήσουν από το νησί μας με άδεια χέρια, αφού το Δ.Σ. της ομάδας φρόντισε να τους πληρώσει.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες την Πέμπτη (10/5) οι παίκτες της Δόξας κλήθηκαν να περάσουν από τα γραφεία της ομάδας για να πάρουν τους μισθούς Απριλίου και Μαΐου.
Όλο αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ως μια ανταμοιβή από τον ισχυρό άνδρα της Δόξας για την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Πλέον οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να πάρουν μερικές πολύτιμες ανάσες με γεμάτες τσέπες και στις 2 Ιουλίου να επιστρέψουν ξανά στο γήπεδο για να αρχίσουν την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE