ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης έξι χρόνων σε δύο πρόσωπα - Eξαπατούσαν κόσμο μέσω διαδικτύου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης έξι χρόνων σε δύο πρόσωπα - Eξαπατούσαν κόσμο μέσω διαδικτύου

Ποινή φυλάκισης έξι χρόνων επέβαλε την Παρασκευή (11/05) το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε δυο πρόσωπα ηλικίας 30 και 28 ετών.

Πρόκειται για δυο Ρουμάνους οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι στις κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, πλαστογραφία, πλαστοπροσωπία και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά το 2016 – 2017.

Συγκεκριμένα, τα δυο πρόσωπα μέσω ιστοσελίδων διαφήμισαν διάφορες υπηρεσίες, ενώ πωλούσαν διάφορα αντικείμενα ακόμη και οχημάτων.

Οι δυο καταδικασθέντες σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, παρουσίαζαν πλαστά στοιχεία ενώ είχαν ανοίξει λογαριασμούς σε διάφορα τραπεζικά ιδρύματα και από εκεί λάμβαναν τα εμβάσματα από τα ανυποψίαστα θύματα τους.

Όπως σημειώθηκε στην απόφαση του Κακουργιοδικείου, πρόκειται για μέλη διεθνούς κυκλώματος οι οποίοι δρουν μέσω διαδικτύου με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους αγοραστές.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE