Φρούριο το… στάδιο του τελικού! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φρούριο το… στάδιο του τελικού! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο ΟΑΚΑ θα υπάρξουν αλλαγές ενόψει του τελικού Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αφού για λόγους ασφαλείας έχουν τοποθετηθεί συρματοπλέγματα στις τάφρους, προστατευτικά κάγκελα, καθώς και πλέξιγκλας μεταξύ των εξεδρών.

Δρακόντεια αναμένεται να είναι τα μέτρα ασφαλείας στον αυριανό (12/05, 20:30) τελικό Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στον περυσινό τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και το τεταμένο κλίμα λόγω όσων συνέβησαν στο πρωτάθλημα, αναγκάζει την ΕΛ.ΑΣ να προχωρήσει σε τεράστιες αλλαγές στους χώρους του Ολυμπιακού Σταδίου.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ των εξεδρών έχουν τοποθετηθεί πλέξιγκλας, στις θύρες των οργανωμένων αλλά και στο χώρο πάνω απ’ τη φυσούνα προστατευτικά κάγκελα και κιγκλιδώματα, ενώ στις τάφρους υπάρχουν συρματοπλέγματα προκειμένου να μην εισέλθουν οι οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE