ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε κινητοποίηση οι Αρχές – Ζημιές σε υποστατικά λόγω του ανεμοστρόβιλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε κινητοποίηση οι Αρχές – Ζημιές σε υποστατικά λόγω του ανεμοστρόβιλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρμόδιες Αρχές μετά και το πειρασμό ανεμοστρόβιλου στην Επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα  στο χωριό Τριμίκλινη.

Τον τρόμο σκόρπισε στους κατοίκους της Τριμίκλινι ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε την περιοχή γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 12/05.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι υπηρεσίες της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού, η Πυροσβεστική καθώς και τοπικές Αρχές κάνουν προσπάθειες να μετακινήσουν τα κλαδιά των δέντρων και άλλα αντικείμενα που παρέσυρε στο πέρασμα του ο ανεμοστρόβιλος.

Όπως μας αναφέρθηκε, διάφορα υποστατικά έχουν υποστεί εκτεταμένες ζημιές. Δέντρα και κλαδιά κατέπεσαν και στο οδικό δίκτυο.

Τέλος να σημειώσουμε πως λόγω των εντόνων καιρικών φαινομένων υπάρχει διακοπή ρεύματος σε αρκετά χωριά της Επαρχίας Λεμεσού.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Δεν αποδεχόμαστε να διοικούν οι δήθεν άριστοι των αρίστων» - Τι σημαίνει το ΑΛΜΑ

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Δεν αποδεχόμαστε να διοικούν οι δήθεν άριστοι των αρίστων» - Τι σημαίνει το ΑΛΜΑ

Σάρκα και οστά παίρνει το νέο πολιτικό εγχείρημα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, με την ίδρυση του κινήματος «Άλμα», το οποίο παρουσίασε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο οίκημα του κινήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE