Η όλη αλήθεια για την παρουσία «Σόφο» στην προπόνηση και η επιβεβαίωση του Themasports

Η όλη αλήθεια για την παρουσία «Σόφο» στην προπόνηση και η επιβεβαίωση του Themasports

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την πρωινή παρουσία το Σάββατου του προέδρου, Ανδρέα Σοφοκλέους, στην προπόνηση της ΑΕΛ.

Ο ισχυρός διοικητικός παράγοντας των γαλαζοκιτρίνων, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες απουσίαζε στο εξωτερικό, επέστρεψε προ ωρών στην Κύπρο και το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στην προπόνηση για να μιλήσει σε παίκτες και τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, έχοντας δίπλα του τον για χρόνια στενό του συνεργάτη και αντιπρόεδρο των γαλαζοκιτρίνων, Ανδρέα Γιάπα.

«Μέχρι και την 01η Ιουνίου θα είμαι εδώ μαζί σας και δίπλα σας» ήταν μία εκ των τοποθετήσεων του Ανδρέα Σοφοκλέους σε όλους στο βοηθητικό γήπεδο του Τσιρείου Σταδίου.  «Εάν υπάρχει άλλος να αναλάβει την 01η Ιουνίου τότε θα φύγω, αλλιώς θα είμαστε μαζί και του χρόνου», κάπως έτσι είπε ο Ανδρέας Σοφοκλέους, ο οποίος αποκάλυψε, όμως, – κάτι που σας έγραψε το Themasports.com προ μερικών ημερών – πως ο Ανδρέας Γιάπας οριστικά αποχωρεί από την ΑΕΛ.

Θυμηθείτε:

Η ατάκα που… «φωτογραφίζει» σημαντική εξέλιξη

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους πράγματι δεσμεύτηκε σε τεχνική ηγεσία και παίκτες, είτε φύγει είτε παραμείνει στην προεδρία της ομάδας, πως δεν έχουν να ανησυχούν και να φοβούνται τίποτα, μιας και τα δεδουλευμένα τους θα τους τα δώσει όλους, άπαντες θα ξοφληθούν δηλαδή, ενώ τους ευχήθηκε και καλές διακοπές, καλό καλοκαίρι.

Άρα, ναι μεν ο Ανδρέας Σοφοκλέους άφησε να νοηθεί από τη μία ότι αποχωρεί εάν βρεθεί κάποιος να αναλάβει, αλλά από την άλλη άφησε και να νοηθεί ότι θα παραμείνει αυτός εάμν δεν υπάρξει διάδοχη κατάσταση.

Μάλιστα δε, μετά την ομιλία του σε παίκτες και προπονητικό τιμ, ο Ανδρέας Σοφοκλέους μιλώντας εκεί στο βοηθητικό γήπεδο των γαλαζοκιτρίνων αναφέρθηκε με αυτούς τους συνεργάτες του και μη που μιλούσε και για τα επόμενα βήματα, διεργασίες θα γίνουν στις όλες αθλητικές εγκαταστάσεις εκεί, το τι απέμεινε να ολοκληρωθεί δηλαδή στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι απειλές του κατοχικού καθεστώτος και οι «προσδοκίες» για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης

Οι απειλές του κατοχικού καθεστώτος και οι «προσδοκίες» για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης

Οι δηλώσεις του λεγόμενου <υπουργού μεταφορών> Ερχάν Αρικλί για έκδοση <ενταλμάτων σύλληψης> για όσους χρησιμοποιούν> τ/κ περιουσίες στην ε/κ πλευρά ως αντίμετρο στις συλλήψεις για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα, εξανεμίζει κάθε <προσδοκία> για το αποτέλεσμα της νέας διευρυμένης διάσκεψης, τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, ο Αρικλί, αναφερόμενος στην διάσκεψη, ισχυρίστηκε ότι μετά τις συλλήψεις στη <νότια Κύπρο>, <η άτυπη αυτή διάσκεψη, δεν θα διαφέρει από ένα τουριστικό ταξίδι, χάνοντας και τα τελευταία ίχνη ελπίδας.>

BEST OF TOTHEMAONLINE