ΛΑΡΝΑΚΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 10χρονου Σταύρου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 10χρονου Σταύρου

Σε βαριά κρανιοεκγεφαλική κάκωση οφείλεται ο θάνατος του άτυχου Σταύρου Γιωργαλλή ο οποίος απεβίωσε την Παρασκευή (11/05).

Την νενομισμένη νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους στην παρουσία του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη εκ μέρους της οικογένειας.

Ο μικρός Σταύρος υπέστη βαριά κρανιοεκγεφαλική κάκωση συνεπεία πτώσης.

Ο 10χρονος όπως είχαμε αναφέρει τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από ατύχημα που είχε στο σχολείο κατά την διάρκεια του μαθήματος γυμναστική. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου και εξετάστηκε από τους θεράποντες ιατρούς. Ακολούθως πήρε εξιτήριο.Δυστυχώς, δυο ώρες αργότερα επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομείο καθώς είχε λιποθυμήσει.

Αμέσως διευθετήθηκε η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Όπως μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, εκεί εισήχθη στο χειρουργείο αλλά πάρα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, ο 10χρονος έχασε την μάχη για τη ζωή.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δυο ιατροί των Πρώτων Βοηθειών καθώς φέρονται να είναι ύποπτοι για ιατρική αμέλεια.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE