ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Γυναίκα καταπλακώθηκε από ράφι εν ώρα εργασίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Γυναίκα καταπλακώθηκε από ράφι εν ώρα εργασίας

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (12/05) σε υποστατικό στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από το ατύχημα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά νεαρή γυναίκα, καθώς όπως μας αναφέρθηκε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ράφι, στο σημείο που εργαζόταν, έπεσε και την καταπλάκωσε.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και αστυνομία, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η νεαρή έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά. 

Για την ώρα παραμένουν άγνωστα τα αίτια του εργατικού ατυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE