Έβαφε τα μαλλιά της και αποκοιμήθηκε η Αριστοτέλους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έβαφε τα μαλλιά της και αποκοιμήθηκε η Αριστοτέλους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

‘True story’ λέει η Χριστιάνα, κοιμάται όπου βρει…

Σε φωτογραφία που ανέβασε το απόγευμα του Σαββάτου (12/5) η ξανθιά παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την δείχνει να κοιμάται σε τραπέζι, με αλουμινόχαρτα στο κεφάλι της.

Η Χριστιάνα, όπως αναφέρει, κοιμάται όπου βρει, μάλιστα ευχαριστεί τους κομμωτές της που την άφησαν να ‘κόψει’ το υπνούι της!!!

Φυσικά, η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου, δεν ξέχασε να ευχηθεί για ακόμα μια φορά, καλή επιτυχία, στην Κύπρο και στην Ελένη Φουρέιρα για την Eurovision.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.