Τρέλα στην Λεμεσό για την Eurovision - Στήνεται γιγαντοοθόνη

Τρέλα στην Λεμεσό για την Eurovision - Στήνεται γιγαντοοθόνη

Στους ρυθμούς του τελικού της Eurovision και ο Δήμος Λεμεσού, ο οποίος τοποθετεί γιγαντοοθόνη στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου για προβολή του 63ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Συγκεκριμένα, μετά από πρωτοβουλία που ξεκίνησε το Σάββατο (12/5) και σε συνεργασία με τους εστιάτορες της περιοχής και μετά από οικονομική χορηγία που εξασφαλίστηκε, ο Δήμος Λεμεσού προχωρεί στην τοποθέτηση γιγαντοοθόνης, ηχείων και άλλου αναγκαίου εξοπλισμού στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE