Τρέλα στην Λεμεσό για την Eurovision - Στήνεται γιγαντοοθόνη

Τρέλα στην Λεμεσό για την Eurovision - Στήνεται γιγαντοοθόνη

Στους ρυθμούς του τελικού της Eurovision και ο Δήμος Λεμεσού, ο οποίος τοποθετεί γιγαντοοθόνη στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου για προβολή του 63ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Συγκεκριμένα, μετά από πρωτοβουλία που ξεκίνησε το Σάββατο (12/5) και σε συνεργασία με τους εστιάτορες της περιοχής και μετά από οικονομική χορηγία που εξασφαλίστηκε, ο Δήμος Λεμεσού προχωρεί στην τοποθέτηση γιγαντοοθόνης, ηχείων και άλλου αναγκαίου εξοπλισμού στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE