Eurovision: Αλλάζει σκηνική παρουσία το Ισραήλ για να αντιμετωπίσει την Φουρέιρα

Eurovision: Αλλάζει σκηνική παρουσία το Ισραήλ για να αντιμετωπίσει την Φουρέιρα

Η χώρα που φαίνεται να είναι η μοναδική που απειλεί την Κύπρο, για την νίκη στην φετινή Eurovision, φέρεται να κάνει σκέψεις για αλλαγές, για να ‘κτυπήσει’ την Φουρέιρα.

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα όταν έφτασε στη Λισαβόνα, ήταν από τα αουτσάιντερ και τελικά κατάφερε να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά και να βάλει «φωτιά» στους αντιπάλους της και κυρίως στο Ισραήλ με τη Νέτα Μπαρζιλάι, που ωστόσο μέχρι και τώρα, είναι αυτή που την «απειλεί» για την πρωτιά.

Όπως διαβάσουμε στο Youweekly.gr, τελευταίες πληροφορίες από την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας αναφέρουν ότι το Ισραήλ αναγκάζεται να αλλάξει τη σκηνική του παρουσία για να ανταγωνιστεί την Φουρέιρα, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τις αλλαγές που θα κάνει. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE