Απίστευτο ποιος ζήτησε να γνωρίσει την Φουρέιρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτο ποιος ζήτησε να γνωρίσει την Φουρέιρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Φουρέιρα έχει τραβήξει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας στην Λισαβόνα, και αυτό είναι παραδεκτό από όλους!

Με την Ελένη Φουρέιρα, το τελευταίο διάστημα, ασχολήθηκε σχεδόν ολόκληρη η Ευρώπη, αφού έχει εντυπωσιάσει εκτός από την παρουσία της στην σκηνή του διαγωνισμού, και με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της.

Σύμφωνα με τον Τάσο Τρύφωνος, που βρίσκεται στην Λισαβόνα, στο πλευρό της Ελένης, το Σάββατο (12/5) στα παρασκήνια του σταδίου όπου θα διεξαχθεί ο τελικός, μέχρι και ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου με την σύζυγό του, ζήτησαν να γνωρίσουν την εκπρόσωπο της Κύπρου στην φετινή Eurovision.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διάσκεψη Γενεύης: Τελευταία ημέρα της άτυπης πενταμερούς - Ανοίγει τα χαρτιά του, ο Αντόνιο Γκουτέρες - Ουσιαστική παρέμβαση ΕΕ

Διάσκεψη Γενεύης: Τελευταία ημέρα της άτυπης πενταμερούς - Ανοίγει τα χαρτιά του, ο Αντόνιο Γκουτέρες - Ουσιαστική παρέμβαση ΕΕ

Στη Γενεύη σήμερα, κρίνεται το μέλλον της διαδικασίας για το κυπριακό. Τα όσα προηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας στην Ελβετία, δεν δίνουν σαφή εικόνα για το τι θα ακολουθήσει, σε ότι αφορά στο αποτέλεσμα της διάσκεψης.