Μέχρι και ο κύριος Τράγκολας στηρίζει Φουρέιρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέχρι και ο κύριος Τράγκολας στηρίζει Φουρέιρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όλα τα λεφτά η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας.

Λίγο μετά την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον μεγάλο τελικό της Eurovision, ο Μάρκος Τράγκολας, ‘κτύπησε’ διαδικτυακά, για το… Fuego!

Συγκεκριμένα, ο κ. Τράγκολας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφία με φωτιά που σχηματίζει αετό, έχοντας το σήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρο, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Ελένη Φουρέιρα και την Κύπρο.

Δείτε πιο κάτω την δημοσίευση του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE