Γ. Σωτηριάδης: Γι' αυτό έγιναν σαρωτικές έρευνες στην Λεμεσό - Οι δύο συλλήψεις

Γ. Σωτηριάδης: Γι' αυτό έγιναν σαρωτικές έρευνες στην Λεμεσό - Οι δύο συλλήψεις

Η Αστυνομία βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και της εγκληματικότητας γενικότερα, επανέλαβε την Κυριακή (13/5) ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, με αφορμή τη σύλληψη δυο προσώπων για υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.
 

Σε δηλώσεις του, ο κ.Σωτηριάδης ανέφερε ότι, στο πλαίσιο της  κινητοποίησης για πάταξη της εγκληματικότητας και του οργανωμένου εγκλήματος "και έχοντας στα χέρια της έξι εντάλματα έρευνας, η Αστυνομία  έκανε σαρωτικές έρευνες σήμερα (13/5), με το πρώτο φως της μέρας, τόσο στη Δημοκρατία όσο και στο έδαφος των Βρετανικών Βάσεων, με τη συνεργασία των ΒΒ".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία που χαρακτηρίζεται από αυξημένη αβεβαιότητα και εμφανή στασιμότητα στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE