Σκορ… αγώνα πόλο στο παιχνίδι της Ρέιντζερς και ήττα σοκ για Σέλτικ

Σκορ… αγώνα πόλο στο παιχνίδι της Ρέιντζερς και ήττα σοκ για Σέλτικ

Ενδιαφέροντα αποτελέσματα επεφύλασσε η 38η και τελευταία αγωνιστική της σκωτσέζικης Premiership, καθώς η Σέλτικ υπέστη εντός έδρας ήττα σοκ από την Αμπερντίν που… χάλασε την Ρέιντζερς. Δέκα γκολ στο τρομερό 5-5 των «Διαμαρτυρόμενων»!

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς πανηγυρίζει την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος και ετοιμάζεται για την συμμετοχή της στα προκριματικά του Champions League στα οποία θα συμμετάσχει και η ΑΕΚ. Όντας βαθμολογικά αδιάφορη δεν την προβλημάτισε το γεγονός πως ηττήθηκε στο «Celtic Park» της Γλασκώβης (0-1) από την Αμπερντίν που με το αποτέλεσμα αυτό εξασφάλισε την δεύτερη θέση της βαθμολογίας και πιθανώς ένα καλύτερο εισιτήριο στο Europa League.

Χαμένη η άσπονδη εχθρός της, Ρέιντζερς, που δεν νίκησε εκτός έδρας την Xιμπέρνιαν, αλλά σε ένα χορταστικό ματς που θύμιζε… πόλο το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το εντυπωσιακό 5-5!

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε το καθιερωμένο πασχαλινό του μήνυμα προς τον κυπριακό λαό, στέλνοντας ευχές, αλλά και μηνύματα ενότητας, ελπίδας και συνέχισης του αγώνα για μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE