Ο Αυγουστή απάντησε για την άποψη του κοινού και τι θέλει από την Ομόνοια στη νέα σεζόν

Ο Αυγουστή απάντησε για την άποψη του κοινού και τι θέλει από την Ομόνοια στη νέα σεζόν

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, με το πέρας του αγώνα στο ΓΣΠ με την Ομόνοια, δήλωσε στη δημοσιογραφική διάσκεψη τα εξής:

«Σίγουρα περιμέναμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη μέρα. Όμως βλέπουμε την επόμενη μέρα και τον τελικό Τετάρτη. Συγχαρητήρια για τους ποδοσφαιριστές μου για το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίξαν όλη τη χρονιά και ικανοποιήσαν τους φίλαθλους της Κύπρου. Θέλουμε μια δυνατή Ομόνοια τη νέα χρονιά και να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Καλώ τον κόσμο στο ΓΣΠ με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για την άποψη που υπάρχει ότι η καλύτερη ομάδα με τον καλύτερο προπονητή δεν στέφθηκε πρωταθλήτρια ο Κύπριος κόουτς απάντησε «Οπως είπα πριν λίγες μέρες το μόνο που θα σχολιάζω είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Ο κόσμος έχει άποψη, έχει κρίση και μπορεί να ξέρει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE