Εν αναμονή του πορίσματος του Υπ. Παιδείας για τον θάνατο του 10χρονου μαθητή

Εν αναμονή του πορίσματος του Υπ. Παιδείας για τον θάνατο του 10χρονου μαθητή

Την Τρίτη (15/05)  ή την Τετάρτη (16/05) θα ολοκληρωθεί το πόρισμα και αφού το μελετήσουμε θα δούμε πώς προχωράμε, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης, σε σχέση με τον αδόκητο θάνατο του 10χρονου μαθητή.

Σε ερώτηση, κατά την επίσκεψή του στο Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Δασούπολη, με την ευκαιρία της πρώτης μέρας των Παγκύπριων Εξετάσεων στο μάθημα των Νέων Ελληνικών, ο κ. Χαμπιαούρης ανέφερε ότι η έρευνα συνεχίζεται.

"Αυτή τη στιγμή που μιλούμε ο ερευνών λειτουργός μαζί με τους Επιθεωρητές του Σχολείου, την Επιθεωρήτρια των Γενικών Μαθημάτων και τον Επιθεωρητή του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής καθώς επίσης και λειτουργοί Ασφάλειας και Υγείας του Υπουργείου είναι στο συγκεκριμένο σχολείο και συνεχίζονται οι καταθέσεις", συμπλήρωσε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE