Σκηνή Ματ με Κατελάρη, το μήνυμα του Άγγλου και το σχόλιο Σιέλη! (PICS)

Σκηνή Ματ με Κατελάρη, το μήνυμα του Άγγλου και το σχόλιο Σιέλη! (PICS)

Ο Άγγλος επιθετικός της Ομόνοιας, Ματ Νταρμπισάιρ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησε μία φωτογραφία πανηγυρισμού με τον συμπαίκτη του, Φάνο Κατελάρη, και με τα εξής λόγια μετά που βγήκε και πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος:

«Ακόμη μια σεζόν τελείωσε. Πάντα χαρά μου να παίζω σε αυτή την ομάδα, τόσο σε καλές όσο και σε κακές στιγμές. Πολύ χαρούμενος που βγήκα πρώτος σκόρερ ξανά. Ευχαριστώ για τη στήριξη».

 

Ακολούθησε μία «βροχή» από σχόλια από φιλάθλους, συμπαίκτες, αλλά και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, όπως αυτό του Βαλεντίνου Σιέλη, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Κορέα, λέγοντας του «Συγχαρητήρια αδερφέ»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE