Η Αριστοτέλους αποκοιμήθηκε στο κομμωτήριο - Με περασμένη την βαφή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αριστοτέλους αποκοιμήθηκε στο κομμωτήριο - Με περασμένη την βαφή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Η Αριστοτέλους αποκοιμήθηκε στο κομμωτήριο, με περασμένη την βαφή στο κεφάλι...

Το Σάββατο, 12 Μαϊου η Χριστιάνα Αριστοτέλους επισκέφθηκε το κομμωτήριό της. 

Κι ενώ οι άνθρωποι της πέρασαν την βαφή και η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου περίμενε να ρθει η ώρα για να πάει στον λουστήρα, την εγκατέλειψαν οι δυνάμεις της.

Το αποτέλεσμα ήταν να αποκοιμηθεί στο τραπέζι με την βαφή στο κεφάλι της.

Η ίδια μοιράστηκε το γεγονός με τους followers της στο instagram και την λεζάντα: "True story!κοιμαμαι οπου βρω! ευχαριστω που με αφησατε να κοψω το κουριν μου!!και μην ξεχνιομαστε..".

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.