Ινδία: 41 νεκροί από αμμοθύελλες και καταιγίδες

Ινδία: 41 νεκροί από αμμοθύελλες και καταιγίδες

Τουλάχιστον 41 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από τις σφοδρές αμμοθύελλες και καταιγίδες που σάρωσαν τη βόρεια Ινδία.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, καθώς γκρεμίστηκαν τοίχοι, ξεριζώθηκαν δέντρα και κατέρρευσαν πυλώνες ηλεκτροδότησης.

Οι φονικές καταιγίδες καταγράφονται δέκα ημέρες μετά την αμμοθύελλα που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 130 ανθρώπους στην ίδια περιοχή.

Οι άνεμοι έπνεαν με ταχύτητα άνω των 100 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την εκτροπή 70 πτήσεων προς άλλα αεροδρόμια.

Άλλωστε, το διεθνές αεροδρόμιο «Indira Gandhi» έκλεισε για περισσότερες από δύο ώρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE