ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο - Πού και πότε

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο - Πού και πότε

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, μεταξύ των ωρών 7:00 π.μ. – 12 μ. θα διενεργούνται εργασίες.

Στο έρεισμα του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας-Κοφίνου παρά τη συμβολή με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής φρεατίου τηλεπικοινωνιών για σύνδεσή του με παραπλήσιο, υφιστάμενο φρεάτιο χωρίς διακοπή της κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE