Επίσημο φιρμάνι για Στάθη με… φωτογραφία – αφιέρωμα

Επίσημο φιρμάνι για Στάθη με… φωτογραφία – αφιέρωμα

Με τον πλέον πιο επίσημο τρόπο ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε και έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Στάθη Αλωνεύτη.

Όπως ενημέρωσε η Διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» η συμφωνία ο Αλωνεύτης θα παραμείνει κάτοικος Αρχαγγέλου μέχρι τον Μάιο του 2019.

Η ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Στάθη Αλωνεύτη μέχρι τον Μάιο του 2019.

Ο Στάθης Αλωνεύτης ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το 2012 και πλέον θα αγωνίζεται με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Ευχόμαστε στον Στάθη να πανηγυρίσει τον επόμενο Μάιο, το 7ο σερί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE