Κορυφαίος διαιτητής έπνιγε τον… πόνο του στο αλκοόλ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Κορυφαίος διαιτητής έπνιγε τον… πόνο του στο αλκοόλ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά αποτελούσε για πολλά χρόνια έναν από τους κορυφαίους διαιτητές, τόσο στην Αγγλία, όσο και στην Ευρώπη, διαιτητεύοντας μεγάλα ποδοσφαιρικά ματς στην καριέρα του.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έχοντας διευθύνει τον τελικό του Champions League το 2016 και αυτόν του EURO την ίδια χρονιά, σήμερα είναι το πρώτο «βιολί» στην επιτροπή διαιτησίας της Ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας.

Ωστόσο, ο Βρετανός ρέφερι αποκάλυψε πως αντιμετώπιζε τα σφάλματα που διέπραττε σε ματς που τα είχε… θαλασσώσει και ύστερα τα… άκουγε. Η λύση που κατέφευγε; Το πολύ αλκοόλ.

Όπως έγραψε ο ίδιος στη στήλη του στην ιστοσελίδα Paddy Power: «Πως αποβάλλεις την ένταση μετά από μεγάλα ποδοσφαιρικά παιχνίδια; Πίνοντας πολλές μπύρες. Μετά από κάθε ματς, τηλεφωνούσα στη γυναίκα μου και καταλάβαινε αν είχα έναν «κακό» αγώνα ή όχι».

Όταν γυρνούσα σπίτι, αυτή θα βρισκόταν στο δωμάτιο και το ψυγείο θα ήταν γεμάτο μπύρες εάν είχα βιώσει έναν… εφιάλτη. Εάν όμως είχα ένα «καλό» παιχνίδι, θα με περίμενε».

Είναι τραγικό το διάστημα μετά από αγώνα αν έχεις κάνει ένα λάθος – θα έκανε απαίσια την επιστροφή σου με το αμάξι στο σπίτι. Αν είχες κάνει ‘»καλό» παιχνίδι θα ήθελες να ακούς στο ραδιόφωνο σχετικά με το παιχνίδι. Σε αντίθεση περίπτωση θα έβαζες μουσική να παίζει».

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE