Ευχάριστη έκπληξη στην 23αδα της Βραζιλίας για το Μουντιάλ

Ευχάριστη έκπληξη στην 23αδα της Βραζιλίας για το Μουντιάλ

Ένα μήνα πριν από την σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Τίτε ανακοίνωσε την αποστολή της Βραζιλίας που θα παλέψει στα ρωσικά γήπεδα για την 6η κούπα.

Αποστολή με τρεις «γηγενείς» και 20 λεγεωνάριους ανακοίνωσε ο Τίτε, ο οποίος έβγαλε στην δημοσιότητα την αποστολή που θα ταξιδέψει στα ρωσικά γήπεδα (αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο) για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Από αυτήν απουσιάζει φυσικά ο Ντάνι Άλβες, ωστόσο έχουν συμπεριληφθεί όλα τα μεγάλα αστέρια που καθιστούν την «σελεσάο» ένα από τα φαβορί του Μουντιάλ.

Αναλυτικά η αποστολή της Βραζιλίας.

Τερματοφύλακες: Άλισον (Ρόμα), Κάσιο (Κορίνθιανς), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι)

Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν-Ζερμέν), Μιράντα (Ίντερ), Μαρκίνιος (Παρί Σεν-Ζερμέν), Ντανίλο (Μάντσεστερ Σίτι), Ζερομέλ (Γκρέμιο), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φάγκνερ (Κορίνθιανς)

Μέσοι: Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Ρενάτο Αουγκούστο (Μπειζίνγκ Γκουοάν), Παουλίνιο (Μπαρτσελόνα), Φρεντ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Γουίλιαν (Τσέλσι)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Παρί Σεν-Ζερμέν), Φελίπε Κοουτίνιο (Μπαρτσελόνα), Τάισον (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ντόουγκλας Κόστα (Γιουβέντους), Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Γκαμπριέλ Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι).

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE