Teaser: Αβέρωφ Νεοφύτου: Η πιο ανατρεπτική και εξομολογητική συνέντευξη της καριέρας του, αποκλειστικά στο ThemaOnline
Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανοίγει την καρδιά του στο Themaonline και τον Τάσο Θεοδώρου, μιλώντας χωρίς φίλτρα για όλα.

Την καταγγελία έκανε το 2017 κοινοτικός σύμβουλος της περιοχής.
Η Νομική Υπηρεσία έστειλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, τον φάκελο με την απόφαση του Γεν. Εισαγγελέα, για μη δίωξη της κοινοτικής Αρχής, αφού από τα στοιχεία και τα δεδομένα της υπόθεσης, κρίθηκε ότι δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον 'Φιλελεύθερο'.
Εκτός από την Αστυνομία, έλεγχοι για την υπόθεση έγινε από το αρμόδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Υπουργείο Εξωτερικών και από την Ελεγκτική Υπηρεσία.
Ο κοινοτάρχης Καλλέπειας, επεσήμανε ότι η κοινοτική Αρχή εργάζεται πάντοτε μεθοδικά και βάσει της νομοθεσίας, γι ‘αυτό πάντοτε οι έλεγχοι που διενεργούνται από τους θεσμικούς φορείς είναι καλοδεχούμενοι.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




