ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θύμιζε ποταμό πολυσύχναστος δρόμος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θύμιζε ποταμό πολυσύχναστος δρόμος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γέμισε με νερό ο δρόμος στην Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση την Δευτέρα (14/5).

Ξεγυμνώθηκαν για ακόμη μια φορά οι προβληματικές υποδομές των δρόμων μας, όταν μετά την κακοκαιρία που έπληξε για λίγη ώρα την Λευκωσία, πολυσύχναστος δρόμος, γέμισε με νερό.

Συγκεκριμένα, φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει την Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση στον Άγιο Δομέτιο, να μοιάζει με ποταμό.

Όπως διαπιστώνεται μέσω της φωτογραφίας, η στάθμη του νερού ήταν αρκετά υψηλή ενώ στον δρόμο εκείνη την στιγμή, υπήρχε τροχαία κίνηση στην περιοχή.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, η κακοκαιρία έπληξε την Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μεγάλες ζημιές, ενώ οι φωτογραφίες από τους δρόμους της πόλης που πλημμύρησαν, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου για αρκετές ημέρες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.