ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ: Το ράφι εμπόδισε την πόρτα να ανοίξει – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ: Το ράφι εμπόδισε την πόρτα να ανοίξει – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

Συνεχίζει να συγκλονίζει το Παγκύπριο το νέο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο (12/5) σε καφεστιατόριο στον Στρόβολο, όπου έχασε τη ζωή της η Οδύσσεια Ιακώβου.

Πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα ‘Πολίτης’ (Αδάμος Αδάμου), αναφέρουν ότι το ράφι που προκάλεσε τον θάνατο της άτυχης Οδύσσειας, είχε φρακάρει και την πόρτα της μικρής αποθήκης, στην οποία το θύμα είχε πάει για να πάρει εφόδια για το μαγαζί.

Το συμβάν μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έγινε αμέσως αντιληπτό, αλλά λίγη ώρα αργότερα όταν οι συνάδελφοι της Οδύσσειας, κατάλαβαν έλειπε για ώρα και αργούσε να επιστρέψει από την αποθήκη που είχε πάει.

Επίσης, το προσωπικό του καφεστιατορίου, φέρεται να είχε διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν για τα ράφια, ότι δεν ήταν σταθερά.

Τραγικό γεγονός στην υπόθεση, είναι ότι στο ίδιο μαγαζί, εργαζόταν και η αδελφή της άτυχης Οδύσσειας, η οποία όπως έγινε γνωστό, έπιασε δουλεία εκεί πριν δύο μήνες για να έχει περισσότερη ελεύθερη ώρα για να βλέπει το παιδί της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Συγκλόνισε ο σύζυγος της άτυχης Οδύσσειας – Ορφάνεψε κοριτσάκι 3 ετών – VIDEO

Θυμίζουμε ότι, Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, που διενεργήθηκε το πρωί της Δευτέρας (14/5), ο θάνατος της άτυχης Οδύσσειας προήλθε από ασφυξία, συνεπεία συμπίεσης του θωρακικού τοιχώματος.  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE