Υπερπαραγωγή ο γάμος του Ρέμου και της Μπόσνιακ στην Μύκονο

Υπερπαραγωγή ο γάμος του Ρέμου και της Μπόσνιακ στην Μύκονο

Άργησε να το κάνει ο Ρέμος, αλλά τώρα που το πήρε απόφαση θα φροντίσει ο γάμος του να μείνει αξέχαστος...

 Μπορεί η ημερομηνία να μην έχει διαρρεύσει ακόμη, όμως  το σίγουρο είναι ότι θα γίνει στη Μύκονο. Το τελευταίο διάστημα οι wedding planners που έχουν αναλάβει να οργανώσουν τη γαμήλια τελετή, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, έχουν ήδη μεταβεί στο νησί προκειμένου να προετοιμάσουν τα πάντα.

Οι χώροι έχουν βρεθεί, όπως και η εκκλησία όπου θα τελεστεί το μυστήριο, ενώ, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, το γαμήλιο πάρτι του Ρέμου και της Μπόσνιακ θα λάβει χωρά στο «Nammos» και όχι στην κατοικία του τραγουδιστή στον Φωκό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα θα είναι ένας γάμος-υπερπαραγωγή, όπως τον χαρακτηρίζουν, που θα τα έχει όλα, από το ονειρικό σκηνικό και τον παραμυθένιο στολισμό, μέχρι το πάρτι που αναμένεται να κρατήσει μέχρι το πρωί.

Καλεσμένοι θα είναι, εκτός από τους συγγενείς και τον στενό φιλικό κύκλο του ζευγαριού, επιχειρηματίες, εφοπλιστές και ηχηρά ονόματα της ελληνικής showbiz.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE