Υπερπαραγωγή ο γάμος του Ρέμου και της Μπόσνιακ στην Μύκονο

Υπερπαραγωγή ο γάμος του Ρέμου και της Μπόσνιακ στην Μύκονο

Άργησε να το κάνει ο Ρέμος, αλλά τώρα που το πήρε απόφαση θα φροντίσει ο γάμος του να μείνει αξέχαστος...

 Μπορεί η ημερομηνία να μην έχει διαρρεύσει ακόμη, όμως  το σίγουρο είναι ότι θα γίνει στη Μύκονο. Το τελευταίο διάστημα οι wedding planners που έχουν αναλάβει να οργανώσουν τη γαμήλια τελετή, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, έχουν ήδη μεταβεί στο νησί προκειμένου να προετοιμάσουν τα πάντα.

Οι χώροι έχουν βρεθεί, όπως και η εκκλησία όπου θα τελεστεί το μυστήριο, ενώ, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, το γαμήλιο πάρτι του Ρέμου και της Μπόσνιακ θα λάβει χωρά στο «Nammos» και όχι στην κατοικία του τραγουδιστή στον Φωκό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα θα είναι ένας γάμος-υπερπαραγωγή, όπως τον χαρακτηρίζουν, που θα τα έχει όλα, από το ονειρικό σκηνικό και τον παραμυθένιο στολισμό, μέχρι το πάρτι που αναμένεται να κρατήσει μέχρι το πρωί.

Καλεσμένοι θα είναι, εκτός από τους συγγενείς και τον στενό φιλικό κύκλο του ζευγαριού, επιχειρηματίες, εφοπλιστές και ηχηρά ονόματα της ελληνικής showbiz.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE