ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης των τριών υπόπτων

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης των τριών υπόπτων

Για άλλες οκτώ μέρες ανανεώθηκε, το μεσημέρι, το διάταγμα κράτησης του 31χρονου Ε/κ και του 35χρονου Βούλγαρου, σε σχέση με την απόπειρα φόνου των δυο αστυνομικών, που διαπράχθηκε το βράδυ της 5ης Μαΐου, στον Ύψωνα.
 

Νωρίτερα, για την ίδια υπόθεση, το δικαστήριο ανανέωσε για οκτώ μέρες και το διάταγμα κράτησης της 33χρονης από τη Σλοβακία, στο όνομα της οποίας ήταν ενοικιασμένο το όχημα των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE