'Κατεβάζουν ρολά' για δυο ώρες οι γιατροί

'Κατεβάζουν ρολά' για δυο ώρες οι γιατροί

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η δίωρη στάση εργασίας που εξήγγειλε η ΠΑΣΥΚΙ για την Τετάρτη (16/05) στις 10:00, μετά και την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε την Τρίτη (15/05) ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου με αντιπροσωπεία των συντεχνίας των κυβερνητικών ιατρών, του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και του κλάδου ιατρών της ΠΑΣΥΔΥ.

Μετά το πέρας της συνεδρίας, που διήρκησε πέραν των δύο ωρών, δεν έγιναν δηλώσεις.

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη πριν το θάνατο του δεκάχρονου μαθητή Σταύρου Γιωργαλλή, και στην ατζέντα βρέθηκε το θέμα της πρωτοβάθμιας παροχής υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, δεν αίρονται τα μέτρα που έχει εξαγγείλει για την Τετάρτη (16/05) η ΠΑΣΥΚΙ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!