Οι τραυματίες της Γάζας θα μεταφερθούν στην Άγκυρα

Οι τραυματίες της Γάζας θα μεταφερθούν στην Άγκυρα

Στην Άγκυρα θα μεταφερθούν οι τραυματίες Παλαιστίνιοι, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Αχμέτ Ντεμιρτζάν, ο οποίος δήλωσε ότι έχουν ήδη ετοιμάσει τα νοσοκομεία.

Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι οι τραυματίες βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο γιατί δεν υπάρχουν αρκετά φάρμακα εκεί Όπου νοσηλεύονται. Όπως είπε, έχουν λάβει όλα τα μέτρα για να φτάσουν στην περιοχή και μόλις καταλήξουν θετικά οι συνομιλίες θα τους μεταφέρουν στην Τουρκία.

Πρόσθεσε ότι έχουν γίνει όλες οι προετοιμασίες για να στηθεί γέφυρα αέρος μεταξύ της Γάζας και της Τουρκίας και μόλις έχουν το πράσινο φως θα μεταφέρουν τους σοβαρά τραυματισμένους. “Πρώτα θα τους δεχτούμε στην Άγκυρα. Ανάλογα με την κατάστασή τους κάναμε προετοιμασίες στα νοσοκομεία μας”, ανέφερε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE