Μπορεί να του βγει σε καλό η απρόσμενη εξέλιξη…

Μπορεί να του βγει σε καλό η απρόσμενη εξέλιξη…

Η απρόσμενη εξέλιξη στην περίπτωση Ζάντερ, ο οποίος θα μείνει εκτός αποστολής από τον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ, μπορεί να του βγει σε καλό του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο λόγος είναι απλός.

Πλέον, ο Κύπριος τεχνικός δεν έχει κανένα δίλημμα για τη θέση του αριστερού μπακ, την οποία θα καλύψει ο Γιώργος Βασιλείου.

Και μπορεί ο έμπειρος Κύπριος αμυντικός να υστερεί σε ποιότητα από τον Ζάντερ, όμως υπετερεί σε δύναμη και… πάθος και σίγουρα γνωρίζει πολύ καλύτερα τη σημασία που έχει για τον Απόλλωνα και τον κόσμο του, ο τελικός του κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE