ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεκατέσσερα χρόνια «ξηρασίας» είναι πολλά: Έτοιμη να γράψει ιστορία!

Δεκατέσσερα χρόνια «ξηρασίας» είναι πολλά: Έτοιμη να γράψει ιστορία!

Δεκατέσσερα χρόνια χωρίς να γευτεί τη χαρά ενός τροπαίου, είναι πάρα πολλά για μία ομάδα όπως η ΑΕΚ, η οποία έκανε άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια, έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο τελικός της Τετάρτης (16/05, 18:30) με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, είναι ιστορικός για την ομάδα της Λάρνακας, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Αναμφισβήτητα, ένα τρόπαιο θα δώσει πολύ μεγάλη χαρά στον «διψασμένο» κόσμο της ΑΕΚ και παράλληλα, θα αποτελέσει το εφαλτήριο για ακόμη καλύτερες στιγμές τα επόμενα χρόνια, «ντοπάροντας» ψυχολογικά και τους διοικούντες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν σπαταλήσει πολύ κόπο και χρήμα και είδαν την ομάδα τους να φτάνει στην «πηγή», αλλά να μη μπορεί να «ξεδιψάσει» και τους έμεινε το… γ@μώτο.

Άπαντες στην οικογένεια της ΑΕΚ, θεωρούν πως ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να δικαιωθούν έστω και… εν μέρει οι κόποι τους, κατακτώντας ένα τρόπαιο που το θέλουν πάρα πολύ.

Όμως, για να μπορέσουν οι «κιτρινοπράσινοι» να επιστρέψουν στη Λάρνακα με το κύπελλο στο πούλμαν, θα πρέπει να πιάσουν το μαξιμούμ της απόδοσης τους και να μπουν στο ματς με το «μαχαίρι στα δόντια» από το πρώτο λεπτο, σα να πρόκειται για έναν αγώνα δίχως αύριο, αφού αντίπαλος είναι ο Απόλλωνας, η για πολλούς καλύτερη ομάδα της φετινής σεζόν, έστω κι αν έχασε τον τίτλο στις λεπτομέρειες.

Όσον αφορά τα πλάνα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο Ισπανός τεχνικός προετοίμασε την ομάδα του τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι για να γράψουν ιστορία με «χρυσά γράμματα».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα και όπως ανακοινώθηκε, όλοι οι παίκτες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, άρα και ο Φλοριάν Τολεμές, για τον οποίο υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες.

Εκτιμήσεις για την αρχική ενδεκάδα, αλλά και το σύστημα που θα επιλέξει ο προπονητής της ΑΕΚ είναι παρακινδυνευμένες, αφού κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Όμως, μία προσπάθεια θα την κάνουμε!

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χουάν Πάμπλο, με τους Καταλά, Μοϊσόφ και Μουρίγιο στο κέντρο της άμυνας σε διάταξη 3-4-3, με ακραίους μπακ-χαφ τους Ακοράν και Αντωνιάδη.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί σίγουρα ο Λαρένα, με παρτενέρ του πιθανότατα τον Κάσες, ενω η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Τέτε, Τρισκόφσκι και Τολεμές (κορυφή).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Γραμμικό Πάρκο - Οι πρώτες πληροφορίες

Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Γραμμικό Πάρκο - Οι πρώτες πληροφορίες

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Γραμμικό Πάρκο στον Στρόβολο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top