ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τον έψαχναν στην Βαρσοβία τον βρήκαν στην Κύπρο

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τον έψαχναν στην Βαρσοβία τον βρήκαν στην Κύπρο

Ανδρας από την Πολωνία που ήταν εκζητούμενος στη Βαρσοβία συνελήφθη από την Αστυνομία για υποθέσεις πλαστογραφίας και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις τρειςτα ξημερώματα της Τετάρτης (16/5) ο άνδρας αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το εξωτερικό, συνοδευόμενος από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας.
 
Ο Πολωνός μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου και κρατείται ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.
 
Ο συλληφθείς ήταν εκζητούμενος στην Βαρσοβία δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης για υποθέσεις που αφορούν αδικήματα κατά παράβαση του περί παρεμπόδισης και καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, απάτη σχετιζόμενη με ηλεκτρονικό υπολογιστή, πλαστογραφία, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.
 
Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 26/7/2016 με 1/8/2016 στη Λάρνακα και στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE