ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έβαλε κάμερες παρακολούθησης και έλεγχε όλη την περιοχή ο 42χρονος

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έβαλε κάμερες παρακολούθησης και έλεγχε όλη την περιοχή ο 42χρονος

Χειροπέδες σε 42χρονος από την Επαρχία Λάρνακας φόρεσε η ΥΚΑΝ μετά και τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών στην οικία του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, διεξήγαγαν το απόγευμα της Τρίτη (15/05)  βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα σε οικία που βρίσκεται χωριό της επαρχίας Λάρνακας.

Κατά την άφιξη των μελών της ΥΚΑΝ, ο 42χρονος αντέδρασε, έσπρωξε μέλος της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνα που έγινε, εντός της οικίας, εντοπίστηκε ένα κυλινδρικό πλαστικό δοχείο που περιείχε δύο καλαμάκια με άσπρη κρυσταλλική ουσία μεθαμφεταμίνη, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη μεθαμφεταμίνης.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντός της οικίας ανευρέθηκε ένα σύστημα – καταγραφέας συνδεδεμένο με 5 κάμερες ασφαλείας, εκ των οποίων οι δύο κάμερες, κατέγραφαν σε δημόσιο χώρο και σε μεγάλη απόσταση από την εν λόγω οικία.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.