Το μόνο πράγμα που αγόρασε η Άντρεα Κυριάκου για το μωρό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το μόνο πράγμα που αγόρασε η Άντρεα Κυριάκου για το μωρό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το μόνο πράγμα που αγόρασε η Άντρεα Κυριάκου για το μωρό της το πήρε και σε κοριτσίστικο και σε αγορίστικο...

H Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής σε λίγο καιρό θα έχουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους.

Η Άντρεα, η οποία ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε αναφερθεί μέσα από τα social media στην εγκυμοσύνη της, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου απεικονίζονται δύο ζευγάρια παιδικές παντόφλες, ένα κοριτσίστικο και ένα αγορίστικο. 

Ο λόγος είναι ότι η αγορά έγινε προτού μάθει το φύλο του παιδιού της και έτσι πήρε και αγοριστικο και κοριτσίστικο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.