Έκτακτη Καταστατική και Άτυπη Γενική Συνέλευση – Πάνε για τροποποιήσεις

Έκτακτη Καταστατική και Άτυπη Γενική Συνέλευση – Πάνε για τροποποιήσεις

Πραγματοποιείται την ερχόμενη Παρασκευή 18 Μαΐου στις 12:00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία (αίθουσα Ακάμας), ‘Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Στη Συνέλευση θα τεθούν προς έγκριση εισηγήσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ για τροποποιήσεις άρθρων του Καταστατικού και των Γενικών Κανονισμών.

Οι τροποποιήσεις αφορούν την αύξηση των θέσεων των Αντιπροέδρων της Ομοσπονδίας από τρεις (3) σε τέσσερεις (4) με τομέα ευθύνης στον κάθε ένα και την κατάργηση των θέσεων Α’, Β’ και Γ’ Αντιπροέδρων.

Μετά την Καταστατική Συνέλευση, θα ακολουθήσει Άτυπη Γενική Συνέλευση στην οποία θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα που απασχολούν τα Σωματεία και την Ομοσπονδία.

Τα ΜΜΕ θα μπορούν να πάρουν πλάνα και φωτογραφίες στο ξεκίνημα της Καταστατικής Συνέλευσης στις 12:00.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου δεν είναι απλώς μια διμερής πράξη συνεργασίας. Συνιστά την επανεκκίνηση ενός φακέλου που βρισκόταν παγωμένος σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά και μια κίνηση με ευρύτερη γεωπολιτική σημασία στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου ο ενεργειακός χάρτης αναδιατάσσεται με ταχείς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE