Παραιτήθηκαν δύο γιατροί από το Γ.Ν. Λάρνακας - 'Απείλησαν παθολόγο με πειθαρχική' - VIDEO

Παραιτήθηκαν δύο γιατροί από το Γ.Ν. Λάρνακας - 'Απείλησαν παθολόγο με πειθαρχική' - VIDEO

Παραιτήθηκαν γιατροί από το ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ενώ σύμφωνα με ισχυρισμούς, το Υπουργείο φέρεται να απείλησε παθολόγο του Νοσοκομείου Λευκωσίας να μεταβεί στο πρώτο νοσοκομείο αλλιώς θα έχει επιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Γραμματέας της ΠΑΣΥΚΙ, ο Δρ. Πέτρος Κατσιολούδης, με δηλώσεις του επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν δύο γιατρούς από το ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας να υπέβαλαν την παραίτησή τους.

Μάλιστα ο κ. Κατσιουλίδης, ανάφερε ότι, το Υπουργείο με βεβιασμένες κινήσεις προσπαθεί να ξηλώσει άλλα τμήματα και έχει απειλήσει συνάδελφό τους από την Παθολογική Κλινική του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας να μεταβεί στην Λάρνακα αλλιώς θα της κάνουν πειθαρχική.

Ο Γραμματέας της ΠΑΣΥΚΙ, προέβη σε αρκετές καταγγελίες εναντίον του Υπουργείου Υγείας, ενώ μίλησε και για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν πλέον οι γιατροί λέγοντας ότι «μας βλέπουν σαν κοινούς εγκληματίες».

https://www.youtube.com/watch?v=qFr1e-wPAo8&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE