ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έσπασαν τα γυαλιά τάξης στο χέρι μαθήτριας – Καταγγελία μάνας – VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έσπασαν τα γυαλιά τάξης στο χέρι μαθήτριας – Καταγγελία μάνας – VIDEO

Μητέρα καταγγέλλει στον τηλεοπτικό αέρα τον τραυματισμό της κόρης της στο σχολείο, ενώ αναφέρει ότι η Εφορεία του σχολείου, δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα, ένα χρόνο μετά το ατύχημα.

Συγκεκριμένα, η κα. Ιόλη Λοϊζίδου (σ.σ. μητέρα μαθήτριας) φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς στην μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ το μεσημέρι της Τετάρτης (16/5) , μιλώντας για το ατύχημα της κόρης της πριν ένα χρόνο στο σχολείο.

Όπως ανάφερε, η κόρη της τραυματίστηκε στο χέρι από θραύσματα γυαλιών μέσα στην τάξη και χρειάστηκε να κάνει μικροεπέμβαση.

Η ίδια, απέστειλε επιστολές σε όλους τους αρμόδιους από την πρώτη στιγμή, για να πάρει απάντηση έξι μήνες μετά από το Υπ. Παιδείας, που επικαλέστηκε την εγκύκλιο που στάλθηκε στα σχολεία στις 28/8/2017.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η παραπονούμενη μητέρα, στο σχολείο όπου φοιτά η κόρη της, δεν συμμορφώθηκαν και δεν έκαναν τα απαραίτητα για να προστατέψουν τα παιδιά, ενώ, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, πρόσφατα υπήρξαν άλλα δύο περιστατικά με θραύσματα γυαλιών σε τάξεις.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Χριστοφίδου, τηλεφωνική παρέμβαση έκανε και ο Πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής σχολικής εφορείας, Ντίνος Έλληνας, ο οποίος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς για την επικρατούσα κατάσταση.

Επίσης, εξήγησε ποιος λαμβάνει την ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις και επισήμανε τις συνέπειες.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι θα επικοινωνούσε άμεσα με την σχολική εφορία του εν λόγω σχολείου.

Να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια της εκπομπής, ανάφερε ότι έχει στα χέρια της, τις επιστολές που έστειλε η παραπονούμενη μάνα στους αρμοδίους.  

https://www.youtube.com/watch?v=uRMik3Pro8k&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE