ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλικιωμένος βίαζε ανήλικο κορίτσι για 2 ευρώ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλικιωμένος βίαζε ανήλικο κορίτσι για 2 ευρώ

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις ήρθαν στο φώς με τη σύλληψη ηλικιωμένου που βίαζε επι έναν χρόνο ένα ανήλικο κορίτσι.

Ο ηλικιωμένος από την Θεσσαλονίκη, για διάστημα τουλάχιστον ενός χρόνου, βίαζε μαθήτρια όταν ακόμη ήταν μόλις 12 χρόνων, εκμεταλλευόμενος την άθλια οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της και δίνοντας στο παιδί χαρτζιλίκια από 2 μέχρι 10 ευρώ!

Η σοκαριστική «σχέση» έγινε αντιληπτή από γείτονα της οικογένειας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, που απομάκρυνε αρχικά το παιδί από τον 81χρονο και στη συνέχεια ειδοποίησε τις διωκτικές αρχές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ηλικιωμένου αφορά την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και ενδεχομένως το κατηγορητήριο να επεκταθεί στην ανάκριση.

Όπως αναφέρεται στο ανατριχιαστικό κατηγορητήριο της αστυνομίας, στο οποίο περιγράφονται όσα ο 81χρονος έκανε στην ανήλικη και η ίδια επιβεβαίωσε με κατάθεσή της παρουσία παιδοψυχολόγου, από το 2016 όταν το παιδί ήταν μόλις 11 χρόνων, ο ηλικιωμένος το είδε στη γειτονιά και αντιλήφτηκε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η οικογένεια της 13χρονης μαθήτριας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. «Είναι μία οικογένεια θύμα της κρίσης», έλεγαν αστυνομικοί, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει εντοπιστεί κάποιο άλλο πρόβλημα που παραπέμπει σε εγκατάλειψη των παιδιών.

Η δικογραφία ήδη βρίσκεται στην Εισαγγελία για να παραπεμφθεί σε ανακριτή και να κινηθούν οι διαδικασίες σε βάρος του 81χρονου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE