Μία έκπληξη από Σωφρόνη στο αρχικό σχήμα!

Μία έκπληξη από Σωφρόνη στο αρχικό σχήμα!

Λίγο πολύ ήταν γνωστή η αρχική ενδεκάδα που θα «κατέβαζε» στον τελικό ο Σωφρόνης Αυγουστή, αφού δεν αρέσκεται στις εκπλήξεις.

Όπως αναμενόταν, στην κορυφή της επίθεσης προτιμήθηκε ο φορμαρισμένος Μάγκλιτσα αντί ο Ζελάγια, ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Παπουλής αντί του Ντα Σίλβα, με τον Σκέμπρι να παίρνει θέση στα άκρα της επίθεσης.

Όμως, υπάρχει και μία επιλογή έκπληξη από τον Κύπριο τεχνικό και αφορά το δεξί άκρο της επίθεσης, όπου προτιμήθηκε ο Σαρδινέρο αντί του Γιάκολις.

Μία εξήγηση, είναι η καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει στο συγκεκριμένο γήπεδο ο «Σάρδι», ο οποίος έχει σκοράρει αρκετά γκολ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ενδεκάδα του Απόλλωνα στον τελικό κυπέλλου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE