Μέχρι την έκδοση αναλυτικής ανακοίνωσης η αναστολή διαπραγμάτευσης της Ελληνικής

Μέχρι την έκδοση αναλυτικής ανακοίνωσης η αναστολή διαπραγμάτευσης της Ελληνικής

Η αναστολή της διαπραγμάτευσης των τίτλων της Ελληνικής Τράπεζας στο ΧΑΚ ισχύει μέχρι η Τράπεζα να είναι εις θέση να εκδώσει ανακοίνωση, σχετικά με την πρόταση εξαγοράς της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας η οποία να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του Κανονισμού για την κατάχρηση της Αγοράς.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται σήμερα στο ΧΑΚ, σε συνέχεια χθεσινής ανακοίνωσης του Χρηματιστηρίου, για την αναστολή διαπραγμάτευσης των τίτλων της εταιρείας Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λτδ.

Το Χρηματιστήριο, κατόπιν διευκρινιστικής επιστολής που έχει λάβει από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σημειώνει ότι «η αναστολή διαπραγμάτευσης, ισχύει από χθες, Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 και μέχρι η Τράπεζα να είναι εις θέση να εκδώσει ανακοίνωση, σχετικά με την πρόταση εξαγοράς της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας Λτδ, η οποία να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του Κανονισμού 596/2014, για την κατάχρηση της Αγοράς».

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Αλλοδαπός κρατούμενος, ηλικίας 54 ετών, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2025 στην Πάφο, με θύμα γυναίκα ηλικίας 34 ετών, απεβίωσε αργά απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE