ΚΑΙΜΑΚΛΙ: Επίθεση σε νεαρό από κουκουλοφόρο – Η περιγραφή του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΑΙΜΑΚΛΙ: Επίθεση σε νεαρό από κουκουλοφόρο – Η περιγραφή του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Περιστατικό επίθεσης σε βάρος νεαρού προσώπου καταγγέλλουν οι Παρατηρητές της Γειτονίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευση στην σελίδα «Παρατηρητής Καϊμακλί – Ομορφίτα», άντρας επιθετικέ σε νεαρό στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας (14/05) πριν από το Μουσείο Ζαμπέλα.

Όπως σημειώνεται στην εν λόγω ανάρτηση, ο δράστης περιγράφεται σωματώδης ενώ φορούσε μάσκα που καλύπτει όλο το πρόσωπο. Επίσης γίνεται αναφορά ότι πιθανόν ο δράστης να φέρει τραύμα στο αριστερό μέρος του προσώπου του.

Αυτούσια η ανακοίνωση των Παρατηρητών.

"14.05.2018 – 23:00 Παρά το Μουσείο Ζαμπέλα στο Καιμακλί. Επίθεση εναντίον νεαρού. Ο δράστης περιγράφεται ως σωματώδης, περίπου 1,80 ύψος. Φορούσε «Full-face» μάσκα, φούτερ γκρίζο με κόκκινα γράμματα και παντελόνι φόρμα χρώματος μαύρου καθώς και γυαλιά ηλίου στα μάτια. Ο δράστης πιθανόν να έχει τραύμα στο αριστερό μέρος του προσώπου. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τον τηλέφωνο 1460".

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE