ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν
Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Ο Πέτρος Πέτρου, ο Κύπριος ηθοποιός που αγαπήθηκε από την συμμετοχή του στην σειρά "Τάκκοι" βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου "Όλα Για Σένα" την Πέμπτη, 17 Μαϊου.
Ο Κύπριος ηθοποιός που εδώ και 10 χρόνια ζει στην Αθήνα αποκάλυψε ότι ως ηθοποιός στην Αθήνα χρειάζεται να κάνει κι άλλες δουλειές και όχι μόνο μια δουλειά για να επιβιώσει.
Όπως είπε ο Πέτρος Πέτρου στην παρουσιάστρια της εκπομπής: "Αρκετές φορές έχω δουλέψει σε καφετέριες και τώρα ακόμη... το οποίο συνδυάζω με το θέατρο, με συμμετοχές σε σήριαλ".
Και συνέχισε ο ηθοποιός από την Πάφο: "Γενικά ξέρεις ότι έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα. Δεν μπορείς να είσαι με ένα μισθό, μια δουλειά στην Αθήνα. Αναγκαστικά το συνδυάζεις".
Δυστυχώς δεν επέστρεψε στην Κύπρο λόγω των κλειστών πόρτων που βρήκε κάθε φορά που επιχείρησε να έρθει στην Κύπρο...
Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις