Πειθαρχική έρευνα εναντίον εκπαιδευτικού για το θάνατο του 10χρονου διέταξε ο Χαμπιαούρης

Πειθαρχική έρευνα εναντίον εκπαιδευτικού για το θάνατο του 10χρονου διέταξε ο Χαμπιαούρης

Πειθαρχική έρευνα εναντίον εκπαιδευτικού στο σχολείο όπου τραυματίστηκε ο 10χρονος, διέταξε ο Υπ. Παιδείας.

Πειθαρχική έρευνα εναντίον του εκπαιδευτικού που είχε την ευθύνη της οργάνωσης και διοίκησης του Τμήματος κατά την ώρα του μαθήματος όπου ο άτυχος 10χρονος μαθητής Σταύρος Γιωργαλλής τραυματίστηκε, διέταξε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης.

 



Σε διάσκεψη Τύπου νωρίς το απόγευμα, ο Υπουργός Παιδείας, ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι ο εν λόγω εκπαιδευτικός θα παραμείνει στη θέση του και πως η φύση της υπόθεσης είναι τέτοια που ο περαιτέρω σχολιασμός της έκθεσης στην παρούσα έκθεση δεν ενδείκνυται αφού θα πρέπει να αφεθεί η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε στο Σεράγεβο, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE