Πειθαρχική έρευνα εναντίον εκπαιδευτικού για το θάνατο του 10χρονου διέταξε ο Χαμπιαούρης

Πειθαρχική έρευνα εναντίον εκπαιδευτικού για το θάνατο του 10χρονου διέταξε ο Χαμπιαούρης

Πειθαρχική έρευνα εναντίον εκπαιδευτικού στο σχολείο όπου τραυματίστηκε ο 10χρονος, διέταξε ο Υπ. Παιδείας.

Πειθαρχική έρευνα εναντίον του εκπαιδευτικού που είχε την ευθύνη της οργάνωσης και διοίκησης του Τμήματος κατά την ώρα του μαθήματος όπου ο άτυχος 10χρονος μαθητής Σταύρος Γιωργαλλής τραυματίστηκε, διέταξε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης.

 



Σε διάσκεψη Τύπου νωρίς το απόγευμα, ο Υπουργός Παιδείας, ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι ο εν λόγω εκπαιδευτικός θα παραμείνει στη θέση του και πως η φύση της υπόθεσης είναι τέτοια που ο περαιτέρω σχολιασμός της έκθεσης στην παρούσα έκθεση δεν ενδείκνυται αφού θα πρέπει να αφεθεί η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Σαφές μήνυμα ότι η Κύπρος προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διαφάνειας και της χρηστής διακυβέρνησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Επιτροπής GRECO.

BEST OF TOTHEMAONLINE